Flamman ungdomarnas hus har valt en ny ordförande.

På det senaste styrelsemötet på Flamman valdes Juan Hector Paez till ny ordförande. Juan, född 1981, var med och grundade föreningen 1997 och har under alla år verkat ideellt i verksamheten. Juans engagemang för Malmös unga har alltid varit stort, och idag ansvarar har bland annat för Flammans populära musikstudio där han coachar och stöttar unga, något han gjort ideellt i flera år.

Juan har en lång karriär inom musikindustrin, där han är mer känd som Juan Havana, och var bland en del av hiphopgruppen Advance Patrol. I över tio år har han arbetat som programledare på Sveriges Radio, något han gör än idag, och han har med åren kommit att bli en av Malmös mest ikoniska radioröster.

Styrelsemötet avslutades med att den nya ordförande ödmjukt tackade och tog emot uppdraget. Han pratade om framtiden, den nya generationen unga som ska stöttas och det stora ansvaret hans nya uppdrag medför.

Samtidigt vill Flamman passa på att tacka vår avgående ordförande Juan Paez, vår grundare och eldsjäl, som genom åren gjort en ovärderlig insats på sin post. Juan fortsätter som verksamhetsansvarig för Flamman ungdomarnas hus.