Flamman har genom åren haft många inflytelserika politiker på besök. Alltifrån Mona Sahlin och Beatrice Ask till lokala politiker som ofta tittar förbi hos oss på Kroksbäck. Igår kväll fick vi åter igen besök. Denna gång av Moderaternas partiledare och Sveriges statsministerkandidat Ulf Kristersson, som tillsammans med Malmö moderaternas ledare Torbjörn Tegnhammar och moderaternas ungdomsförbund kom för att titta på Flammans verksamhet.

Syftet för Ulf Kristerssons resa till Skåne var integrationsfrågor och då blev Flamman ett självklart stopp, som ett exempel på en organisation som lyckats väl. Vi bjöd på pizza och fick möjlighet att presentera vår verksamhet och ge vår syn på Malmö och Sveriges utmaningar. Flammans besökare fick också möjlighet att ställa frågor till Ulf som därefter blev utmanad i en pingismatch mot en av Flammans ungdomar.

Vi är glada över att våra ungdomar fick möjligheten att träffa och prata med Sveriges statsministerkandidat och självklart stolta att vårt arbete uppmärksammas!